+31 (0)6 466 16 505 info@ikingroei.nl

WAT DOE IK

De kracht van de behandeling zit in de combinatie van een lichaamsgerichte therapie, Cranio Sacraal Therapie en/of Traumatherapie en het Coachen op gebied van communicatie, assertiviteit, persoonlijke effectiviteit, stress en verantwoordelijkheid. Dit met toevoeging van een PersonalColor persoonlijkheids- profiel, indien dit gewenst is. We werken dus met 4 methodes.

Effect
Deze manier van werken heeft een effect op onze drie breinen, waardoor ze op één lijn komen te staan: het reptielenbrein (overlevingssysteem van ons lichaam), het limbische of emotionele brein en de neocortex of het denkbrein. Als het lichaam en de emoties wat rustiger zijn (stilstaan en verwerken), gaat men veel gemakkelijker een mentaal veranderingsproces tegemoet.

Extra
Een extra lichamelijke boost krijg je door gebruik te maken van de Aloë Vera producten van Forever Living Products: gezond worden in drie stappen. Om het verwerkingsproces emotioneel lichter te maken, kan er extra ondersteuning gegeven worden met de Bach Bloesem Therapie. Problematieken rond gezin, werk, gezondheid en relaties kunnen ook nog bekeken worden met een Familieopstelling (individueel of in groep).